Spain
Contact person: Mrs. Marlies Bavius-Duquesnoy
Website: https://www.spain.info/en/

Spanje dat is cultuur, natuur, festiviteiten, zon & strand, sportieve activiteiten zoals wandelen en fietsen, … Met daarbij een scala aan overnachtingsmogelijkheden variërend van hotels tot appartementen, landelijke accommodaties en campings.

 

Remote working

Maar Spanje biedt ook veel mogelijkheden voor remote working, want wat is er nu fijner dan werken onder de zon met een aangename temperatuur. Van noord tot zuid, van oost tot west en natuurlijk ook op de eilanden; het aanbod is eindeloos. 

Evenementen

Door het jaar heen organiseert het Spaans Verkeersbureau – in samenwerking met de verschillende autonome regio’s en/of toeristische bestemming – diverse activiteiten voor het publiek, de pers en de toeristische sector. Zo zijn wij, zoals altijd, aanwezig op de Vakantiebeurs en de Fiets en Wandelbeurs.

 

 

Baslica del Pilar. Zaragoza

 

Bijeenkomsten/presentaties 2024

- Spain Premium Coast & More (april)

Tijdens dit event staat met name het premium aanbod langs onze Middellandse Zeekust en in het noorden van centraal, maar ook zal er aandacht zijn voor nieuwe hotels en resorts aan de kust, actief toerisme, watersportmogelijkheden.

- Spaanse Steden Trips & Routes (najaar)

Zoals de titel al zegt, tijdens dit event wordt aandacht besteed aan de Spaanse steden en hun aanbod wat betreft (nieuwe) hotels, belevenissen en ideeën voor een city trip en de bereikbaarheid per vliegtuig en hogesnelheidstrein.

Blijf op de hoogte

Via (speciale) mailings en via onze nieuwsbrief informeren wij u over onze activiteiten. Stelt u het op prijs om ook geïnformeerd te worden, zorg dan dat uw gegevens bij ons bekend zijn. En mocht u zelf vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Foto boven: Basiliek El Pilar, Zaragoza