Contact person: Mrs. Danielle Neyts
Website: https://www.ireland.com/nl-nl/
Ireland
Or contact: Mrs. Orla McElhinney - 
 
Het eiland Ierland is een stedentrip, avontuurlijke vakantie en detoxing retraite allemaal verpakt in een epische roadtrip. Onze wereldberoemde gastvrijheid zorgt ervoor dat u zich meteen thuis voelt. Voel de zeewind in uw haar en proef het zout op uw lippen terwijl u uitkijkt over onze indrukwekkende kustlijn. En zie hoe duizenden jaren geschiedenis tot leven komen op het eiland waar u 100.000 keer welkom bent. 

 

1 verbazingwekkend eiland.
6 unieke regio's.
Mix en match voor een perfecte vakantie:

 

1. De Wild Atlantic Way

Hoge kliffen, bruisende stadjes en een manier van leven die altijd geïnspireerd is door de zee. Verken de langste afgebakende kustroute ter wereld, van Malin Head tot de stad Kinsale. Het westen van Ierland zal u overweldigen met zijn epische landschappen en u charmeren met zijn rustige momenten. 

2. Ireland's Hidden Heartlands

Met charmante steden en dorpen langs de rivier, majestueuze bossen en sprankelende waterwegen is Ireland's Hidden Heartlands perfect voor slow-travel. Gedefinieerd door zijn verbondenheid met zowel water als land en geroemd om zijn pure schoonheid, koestert deze bestemming zich in de natuur, met ervaringen die voelen alsof u het echte hart van Ierland bereikt. 

3. Het eeuwenoude oosten van Ierland

Een rustig en prachtig land van glooiende groene heuvels en rustige wateren, omlijst door de rivier de Shannon en de Ierse Zee. Ontdek een regio die kabbelt met meer dan 5000 jaar geschiedenis. Er zijn meeslepende personages en oude mysteries, verborgen verhalen en duizenden jaren oude mythen. 

 

Map Option 1 small image 2

4. Dublin

Een UNESCO City of Literature en een hoofdstad die tweemaal door TripAdvisor is uitgeroepen tot vriendelijkste stad van Europa. Een stad die zo intiem is als een dorp en zo vriendelijk als een Ierse pub. Omringd door bergen, gelegen aan een rivier en omgeven door een prachtige baai; de straten en steegjes van de stad zijn gevuld met levendige kunst en historische gebouwen. 

 

City Hall Belfast small image 3

5. Belfast

Een UNESCO City of Music met traditionele pubs, modern eten en een ongelooflijke Titanic-geschiedenis. Een van de spannendste steden van Ierland; ze charmeert snel en is boordevol creativiteit en schitterende attracties. Ontdek de lagen van de geschiedenis die Belfast tot zo'n boeiende plaats maken, van de oorsprong uit de bronstijd tot het welvarende scheepsbouwverleden. 

 

6. Noord-Ierland

Geweldige klifwandelingen, Game of Thrones® avonturen, Titanic attracties - laat Noord-Ierland uw ziel beroeren. Ervaar een van de mooiste autoritten op aarde - de Causeway Coastal Route, de beste plek om Halloween door te brengen - Derry~Londonderry, en Golf Digest's nummer één golfbaan ter wereld - Royal County Down. 

We kijken uit naar uw bezoek!