Contact person: Mrs. Anne Tusveld
Website: https://visitsweden.nl
Sweden

Vakantieland Zweden

Zweden is in 2022 voor wat betreft overnachtingen al weer op het pre corona niveau van 2019. De uitgestrektheid van het land en de diversiteit van landschappen, klimaten en het aanbod voor alle seizoenen maakt dat Zweden als vakantiebestemming populair is. In 2021 en 2022 is Zweden door het internationale marktonderzoeksbureau Euromonitor International uitgeroepen tot de duurzaamste bestemming ter wereld.https://visitsweden.nl/te-doen/natuur-buitenleven/natuur/duurzaam-reizen/ecotoerisme-zweden/

Algemene informatie vind je op: https://visitsweden.nl/over-zweden/ 

2023: outdoor het hele jaar

Visit Sweden' belangrijkste branding thema voor 2023 is outdoor het hele jaar door met duurzame buiten activiteiten zoals fietsen, wandelen, langlaufen, schaatsen. Dankzij de directe verbinding via bruggen en/of ferry’s is Zweden goed bereikbaar vanuit Nederland. 

PR & persreizen

Onze focus ligt op thematische, individuele persbezoeken. De voorkeur gaat uit naar samenwerkingen met print media. Behalve individuele persreizen organiseren wij ook Internationale groepspersreizen met een thema. In mindere mate werken wij ook met bloggers en influencers waarbij steeds, individueel een afweging wordt gemaakt. 

ola ericson skeppsbron 1093 7

 

Voor meer informatie over nieuws en trends, kun je terecht op onze press room: https://news.cision.com/nl/visit-sweden 

foto boven: Johan Willner

foto links: Skeppsbron in Stockholm, Ola Ericson